ph4_logo
 
 

 

Allt på ett ställe

Allt på ett ställe. Alltid uppdaterat.

Alla jobbar online mot samma databas och har alltid tillgång till uppdaterad information. Du har full översikt över kunder och kontakter, oavsett om du är på språng, på flygplatsen eller på kontoret. Med 24SevenOffice CRM kan du enkelt effektivisera försäljningsprocesser, köra användbara live-rapporter och använda dig av mobilen som ett användbart verktyg mot systemet. Du har full kontroll och kan fokusera på det som är viktigt – i alla faser av dialogen med existerande och potentiellt nya kunder.

Integration ger effektiva processer

I vårt CRM-system finns en rad integrationer, både internt i systemet och mot våra partner.

E-postkorrespondens kan givetvis länkas direkt mot kundkort – och dina kunders reskontra är alltid endast ett par tangenttryckningar bort.

Genom vår integration mot Soliditet/Dun & Bradstreet kan du söka upp och lägga in kunder och kontakter direkt i vårt CRM-system.

Kreditkontroll är självklart även en del av denna integration.

 

Väx med systemet

Med 24SevenOffice betalar du endast för det du använder. Du väljer själv vilka moduler och funktionaliteter du vill ha tillgång till och kan när som helst uppgradera – anpassat till verksamhetens och varje enskild anställds behov.

Systemet är fullt skalbart, vilket innebär att du kan bygga ut obegränsat – utan stora investeringskostnader som t.ex. servrar i samband med uppstart och uppgraderingar, en enda tanke:

Betala per användare – enkelt, bra och förutsägbart!

CARL E DATA